Brielle's Got Talent
Brielle's Got Talent, initiatief van BREStheater, was hét open podium voor zangtalent uit de regio Voorne-Putten. Met als doel: jong talent een podium bieden en bijdragen aan hun eerste stappen op weg naar een mogelijke professionele carrière.

Zangcarrière 

BGT werd van 2010 t/m 2014 georganiseerd en heeft verschillende - nu bekende - zangers en zangeressen in hun jeugd een podium gegeven. Denk aan Amber van Opijnen, winnaar van Brielle's Got Talent in 2011. Lisanne Veenendaal deed mee in 2012 en 2013 en tourt nu over de hele wereld onder de naam Lizzy V. En Duncan de Moor (Duncan Laurence) mag Nederland in 2019 vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.

Duncan naar Tel Aviv

In januari werd het bekend gemaakt: 'onze' Duncan gaat Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv! Trots zijn we op Duncan, die zo enorm gegroeid is sinds hij hier op onze BRESplanken stond, nog maar zeven jaar geleden. Hij maakte toen al enorme indruk met zijn prachtige stem.
Bekijk hier het filmpje:Foto's Finale Brielle's Got Talent 2012 

Hieronder zie je foto's van Duncan in de finale van Brielle's Got Talent 2012. Klik op een foto om er doorheen te bladeren.

Voor meer informatie, stuur ons een email op info@brestheater.nl of bel ons via 0181 - 413397.

Wij wensen Duncan veel succes!
solostories_ma_loek_foto_Annemieke van der Togt-vk.jpg
Dribbel_minishow_beeld_Theater_Terra.jpg
DukdalfBRES_foto_©_jaap_reedijk_2352.jpg
LAKSHMI_VK_KB_Fotografie.jpg
Sandra_van_Nieuwland_beeld_IAMKAT.jpg
Sjaak Bral_Seks_met_Sjaak_©Ministerie_van_Beeld.jpg
The_Legends_Its_a_mans_world_beeld_Ferry_Knijn.jpg
Timon_Krause_fotograaf_Max_Brunnert_staand.jpg
Duncan Laurence naar Tel Aviv!
In januari werd het bekend gemaakt: 'onze' Duncan gaat Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv!

In 2012 won Duncan (toen nog bekend als Duncan de Moor) Brielle's Got T...
Lees meer -> >
BREStheater trakteert!
BREStheater bestaat dit seizoen 10 jaar! Dit hebben we natuurlijk al gevierd op 7 oktober met een 'vaut feestje', maar wie jarig is hoort ook te trakteren. Aangezien de kaartverkoop dit seizoen bet...
Lees meer -> >
Week van de Ontmoeting in DukdalfBRES

Van 27 september tot en met 6 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid. Op heel veel plaatsen in Nederland wordt hier middels tal van activiteiten aandacht aan besteed. Zo ook in Brielle.

Omdat...

Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
Privacy verklaring    
design & hosting VPRI