Nieuws
BREStheater bestaat dit seizoen 10 jaar! Dit hebben we natuurlijk al gevierd op 7 oktober met een 'vaut feestje', maar wie jarig is hoort ook te trakteren. Aangezien de kaartverkoop dit seizoen beter gaat dan ooit tevoren -en al onze gasten een stuk taart sturen nogal een kliederboel zou worden- leek het ons leuk om een grote kortingsactie te houden. Dus dat gaan we doen, de laatste 10 dagen van januari!


De kerstvakantiestaat alweer voor de deur en ook het theater heeft deze weken vakantie. Van 22 december tot en met 8 januari zijn wij niet bereikbaar. Ook de theaterkassa is in deze periode gesloten. Vanaf woensdag 9 januari staan we weer voor je klaar!Rondom de feestdagen in december en januari heeft Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aangepaste openingstijden. Je vindt ze hieronder:

Maandag           24 december vanaf 16:00 uur gesloten

Dinsdag              25 december gesloten

Woensdag         26 december gesloten

Vrijdag               28 december vanaf 10:00 uur gesloten

Maandag           31 december vanaf 16:00 uur gesloten

Dinsdag              1 januari gesloten

Woensdag         2 januari vanaf 10.00 uur.

Vrijdag               4 januari vanaf 10:00 uur gesloten

Alle partners in DukdalfBRES wensen u fijne feestdagen en een gelukkig & gezond nieuwjaar!Het jaar 2018 staat voor Sandra van Nieuwland in het teken van van nieuwe muziek, een nieuw geluid en een geheel nieuwe theatershow. 'Human Alien' is een plaat over identiteit en perceptie en alweer het vierde (nieuwe) album.

Op vrijdag 9 november kun je Sandra aanschouwen in ons theater.

Bestel je kaarten via deze link!
Let op, kom je naar Jan Beuving met 'Rotatie' op zaterdag 20 oktober? Hou er dan rekening mee dat de Harmsenbrug is afgesloten (bron: vananaarbeter.nl):

Wanneer:
van vrijdag 19 oktober 2018 22:00 uur tot en met maandag 22 oktober 2018 05:00 uur

Welke hinder
De N57 is dicht tussen Brielle/N218 en de A15. Het verkeer vanuit Brielle/Oostvoorne/Hellevoetsluis met bestemming Europoort/Maasvlakte/Rozenburg/Rotterdam wordt ter plaatse omgeleid via de N218 en de A15. Overig verkeer wordt grootschalig via de N59 en de A29 omgeleid.

Waarom
Tijdens de werkzaamheden vervangt Rijkswaterstaat het gietasfalt op de brug, evenals de voegovergangen en wordt het brugdek gevijzeld.Van 27 september tot en met 6 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid. Op heel veel plaatsen in Nederland wordt hier middels tal van activiteiten aandacht aan besteed. Zo ook in Brielle.

Omdat deze week in het teken staat van méér ontmoetingen en minder eenzaamheid, noemen wij deze week liever de 'Week van de Ontmoeting'!

In DukdalfBRES staan Ontspanning, Ontwikkeling, Ontdekking en Ontmoeting centraal. Daarom hebben wij een week lang leuke activiteiten in ons gebouw gepland. Ook is het mogelijk om aan te schuiven aan onze ontmoetingstafel in de foyer. De gehele week wordt deze tafel voorzien van een dosis gezelligheid en uiteraard een kopje (gratis) koffie of thee!Het theaterprogramma voor 2018-2019 is bekend. Op 25 mei start de online verkoop. Maar we hebben een extraatje! We konden het nog niet eerder verklappen, maar nu mogen we het van de daken schreeuwen; Guido Weijers komt naar Voorne!


Seizoensaftrap met leuke WIN acties en aanbiedingen!

Op maandag 27 augustus start het nieuwe seizoen in DukdalfBRES. De theaterkassa gaat weer open, de zwemlessen gaan weer van start en we laten de heerlijke zomervakantie achter ons en richten onze blik op de toekomst. De seizoensaftrap laten we niet onopgemerkt voorbij gaan; de hele eerste week staat in het teken van allerlei mooie aanbiedingen en heel veel WIN ACTIES!

BREStheater, Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Sportcomplex Dukdalf, Speelotheek De Raasdondertjes en Centrum voor Vrijwilligerswerk hebben in samenwerking met de winkeliers in de binnenstad een week vol acties georganiseerd; De DU(C)KWEEK.Houdt u vandaag en morgen uw brievenbus goed in de gaten, want de theaterkrant valt als bijlage van de huis aan huis kranten bij iedereen op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee door de brievenbus!


Het is bijna zover! Op 12 mei presenteren wij het nieuwe theaterprogramma 2018-2019 aan de Vrienden van BREStheater.
Er is maanden hard aan gewerkt, maar dan heb je ook wat!
Een prachtig, bomvol, nieuw theaterseizoen met bijbehorende luxe theaterbrochure.
Op 12 mei staat het gehele programma online, dan kunt u alvast kijken welke voorstellingen u volgend seizoen niet wilt missen!Ja! Het is zover! We mogen een klein tipje van de sluier oplichten... Normaal gesproken houden we onze spreekwoordelijke kaken stevig op elkaar over het nieuwe theaterseizoen, maar nu mogen we iets verklappen! Een klein tipje van de sluier, maar wel over een grootse voorstelling.Afgelopen zaterdag 24 februari vond de Open Dag van DukdalfBRES plaats. 
Een geweldige dag met een overweldigend bezoekersaantal.

Jaap Reedijk maakte prachtige foto's, klikt u op de foto om meer geweldige plaatjes te zien.
Met de komst van Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES heeft Brielle een plek voor alle Briellenaren. Velen van hen hebben actief meegewerkt aan deze film, die speciaal voor DukdalfBRES is gemaakt. Bekijk hem hier:
Kijk op www.dukdalfbres.nl voor meer informatie over hét sport- en cultuurhuis van Brielle.


Per 1 februari wijzigen onze openingstijden van de kassa; op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur, op vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en één uur voor aanvang.De afgelopen maanden hebben we heel langzaam de benedenverdieping zien veranderen en de ruimte van het nieuwe sport- en cultuurhuis DukdalfBRES haar vorm zien krijgen. Het is nu zichtbaar waar de balie zal zijn, de bar, de zitjes… en zelfs de boekenplanken krijgen op dit moment al hun plek.

Hier een kleine impressie, klikt u op de foto’s dan kunt u ze groter bekijken:Betaal nu ook online met jouw Podiumcadeaukaart

Vanaf nu is het ook mogelijk om via de website af te rekenen met jouw Podiumcadeaukaart. Kies bij het afrekenen voor 'Podiumcadeaukaart' bij betaalwijze.

Heb jij nog een Podiumcadeaukaart liggen? Kies een leuke voorstelling uit  en bestel jouw tickets!
 


Chantal Kradolfer is met ingang van 1 september 2017 benoemd tot directeur van Stichting Kunst en Cultuur Brielle.
Dinsdag 5 september was BREStheater te gast bij #hetlandvananwb voor de uitreiking van meest gastvrije theater van Nederland! In de categorie kleine gemeenten staan wij in de top 10! En daar zijn al onwijs trots om. Op naar de top 3 volgend jaar. Felicitaties voor onze collega's uit Waalwijk, Rijssen en Barendrecht!Terwijl we beneden onze kassa nog aan het verbouwen zijn, is inmiddels onze digitale kassa, het bestelproces op onze website, vernieuwd! Deze zomer start de verbouwing van BRES en Dukdalf tot Sport- en Cultuurhuis Brielle. Dat betekent dat het kantoor van BREStheater ontruimd gaat worden en dat wij aanschuiven bij onze collega's in de Dukdalf. U kunt dus niet zomaar even bellen of langskomen, maar per email blijven we bereikbaar. Ook de eerste maanden van het nieuwe seizoen zal de verbouwing gaande zijn. Met de theaterzaal gebeurt niets, maar vóór en na de voorstelling en in de pauzes maken we een tijdelijke gezellige foyer voor u, elders in het gebouw. Wij houden u op de hoogte.

Zomersluiting

Tijdens de zomervakantie t/m 5 september kunt u uw bestellingen online doen via www.brestheater.nl of via email. Vragen over uw bestellingen kunt u deze zomer gewoon stellen via kaartverkoop@brestheater.nl. Wij zijn onregelmatig op kantoor, maar beantwoorden de email wekelijks. Let op: bepaalde voorstellingen raken nu al vol, dus wilt u uw favoriete avondjes in uw theater om de hoek vast vastleggen, wees er dan op tijd bij.

Wij wensen u een heerlijke zomer toe!
De verbouw van Dukdalf/BRES in Brielle tot Sport- en Cultuurhuis gaat definitief door. Dat hebben burgemeester en wethouders besloten. De start van de verbouw staat gepland in de zomervakantie.De gemeenteraad van Brielle heeft het plan van het college van B&W voor de komst van het Cultuurhuis en de Bibliotheek op school unaniem aangenomen tijdens de raadsvergadering van 13 december jl.
Afgelopen vrijdag mocht Karsu, volgend seizoen in BREStheater, de Edison Jazzism Publieksprijs in ontvangst nemen.
solostories_ma_loek_foto_Annemieke van der Togt-vk.jpg
Dribbel_minishow_beeld_Theater_Terra.jpg
DukdalfBRES_foto_©_jaap_reedijk_2352.jpg
LAKSHMI_VK_KB_Fotografie.jpg
Sandra_van_Nieuwland_beeld_IAMKAT.jpg
Sjaak Bral_Seks_met_Sjaak_©Ministerie_van_Beeld.jpg
The_Legends_Its_a_mans_world_beeld_Ferry_Knijn.jpg
Timon_Krause_fotograaf_Max_Brunnert_staand.jpg
BREStheater trakteert!
BREStheater bestaat dit seizoen 10 jaar! Dit hebben we natuurlijk al gevierd op 7 oktober met een 'vaut feestje', maar wie jarig is hoort ook te trakteren. Aangezien de kaartverkoop dit seizoen bet...
Lees meer -> >
BREStheater gesloten tijdens kerstvakantie

De kerstvakantiestaat alweer voor de deur en ook het theater heeft deze weken vakantie. Van 22 december tot en met 8 januari zijn wij niet bereikbaar. Ook de theaterkassa is in deze periode geslote...

Lees meer -> >
Aangepaste openingstijden tijdens de kerstvakantie

Rondom de feestdagen in december en januari heeft Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aangepaste openingstijden. Je vindt ze hieronder:

Maandag           24 december vanaf 16:00 uur gesloten

Dinsda...

Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
Privacy verklaring    
design & hosting VPRI