Nieuws

Reactie met CV op "Extra voorstelling! Guido Weijers komt naar Voorne!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Extra voorstelling! Guido Weijers komt naar Voorne!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Extra voorstelling! Guido Weijers komt naar Voorne!

Het theaterprogramma voor 2018-2019 is bekend. Op 25 mei start de online verkoop. Maar we hebben een extraatje! We konden het nog niet eerder verklappen, maar nu mogen we het van de daken schreeuwen; Guido Weijers komt naar Voorne!

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk. En in 2019 kunt u daarbij zijn. En wel op woensdag 1 mei in BREStheater in Brielle en woensdag 8 mei in Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis. De razend populaire masterclass is misschien niet wat u gewend bent van Guido Weijers, maar laat u verrassen door de filosofische kant van deze grote cabaretier. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfullness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over 'geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen'. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het u vertellen!
Pagina terug
solostories_ma_loek_foto_Annemieke van der Togt-vk.jpg
Dribbel_minishow_beeld_Theater_Terra.jpg
DukdalfBRES_foto_©_jaap_reedijk_2352.jpg
LAKSHMI_VK_KB_Fotografie.jpg
Sandra_van_Nieuwland_beeld_IAMKAT.jpg
Sjaak Bral_Seks_met_Sjaak_©Ministerie_van_Beeld.jpg
The_Legends_Its_a_mans_world_beeld_Ferry_Knijn.jpg
Timon_Krause_fotograaf_Max_Brunnert_staand.jpg
Duncan Laurence naar Tel Aviv!
In januari werd het bekend gemaakt: 'onze' Duncan gaat Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv!

In 2012 won Duncan (toen nog bekend als Duncan de Moor) Brielle's Got T...
Lees meer -> >
BREStheater trakteert!
BREStheater bestaat dit seizoen 10 jaar! Dit hebben we natuurlijk al gevierd op 7 oktober met een 'vaut feestje', maar wie jarig is hoort ook te trakteren. Aangezien de kaartverkoop dit seizoen bet...
Lees meer -> >
Week van de Ontmoeting in DukdalfBRES

Van 27 september tot en met 6 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid. Op heel veel plaatsen in Nederland wordt hier middels tal van activiteiten aandacht aan besteed. Zo ook in Brielle.

Omdat...

Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
Privacy verklaring    
design & hosting VPRI