Nieuws

Reactie met CV op "Extra voorstelling! Guido Weijers komt naar Voorne!":

Velden met (*) zijn verplicht.
Extra voorstelling! Guido Weijers komt naar Voorne!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Extra voorstelling! Guido Weijers komt naar Voorne!

Het theaterprogramma voor 2018-2019 is bekend. Op 25 mei start de online verkoop. Maar we hebben een extraatje! We konden het nog niet eerder verklappen, maar nu mogen we het van de daken schreeuwen; Guido Weijers komt naar Voorne!

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk. En in 2019 kunt u daarbij zijn. En wel op woensdag 1 mei in BREStheater in Brielle en woensdag 8 mei in Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis. De razend populaire masterclass is misschien niet wat u gewend bent van Guido Weijers, maar laat u verrassen door de filosofische kant van deze grote cabaretier. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfullness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over 'geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen'. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het u vertellen!
Pagina terug
solostories_ma_loek_foto_Annemieke van der Togt-vk.jpg
Dribbel_minishow_beeld_Theater_Terra.jpg
DukdalfBRES_foto_©_jaap_reedijk_2352.jpg
LAKSHMI_VK_KB_Fotografie.jpg
Sandra_van_Nieuwland_beeld_IAMKAT.jpg
Sjaak Bral_Seks_met_Sjaak_©Ministerie_van_Beeld.jpg
The_Legends_Its_a_mans_world_beeld_Ferry_Knijn.jpg
Timon_Krause_fotograaf_Max_Brunnert_staand.jpg
BREStheater gesloten tijdens kerstvakantie

De kerstvakantiestaat alweer voor de deur en ook het theater heeft deze weken vakantie. Van 22 december tot en met 8 januari zijn wij niet bereikbaar. Ook de theaterkassa is in deze periode geslote...

Lees meer -> >
Sandra van Nieuwland in BREStheater!
Het jaar 2018 staat voor Sandra van Nieuwland in het teken van van nieuwe muziek, een nieuw geluid en een geheel nieuwe theatershow. 'Human Alien' is een plaat over identiteit en perceptie en alwee...
Lees meer -> >
Zaterdag 20 oktober: Harmsenbrug afgesloten!

Let op, kom je naar Jan Beuving met 'Rotatie' op zaterdag 20 oktober? Hou er dan rekening mee dat de Harmsenbrug is afgesloten (bron: vananaarbeter.nl):

Wanneer:
van vrijdag 19 oktober 2018 22:00 u...

Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
Privacy verklaring    
design & hosting VPRI