UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Muziek

Limelight Sessions

#3

vrijdag 15 maart
20:30 uur
22,50/17,50 (t/m 30 jaar)

Bestel ticketsMeld je aan voor de wachtrij

foto: LimeLight Sessions

Een heerlijke (semi) akoestische muziekavond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Kom genieten van de magie van deze storytellers.

MICHA
MICHA is een opkomende artiest die vastbesloten is de grenzen tussen pop,alternatief en singer-songwriter te vervagen. Met een brede muzikale smaak, vanChet Baker tot Mac Miller, onderscheidt hij zich door goed doordachte en eerlijketeksten.Tijdens de pandemie werkte MICHA als songwriter voor diverse artiesten en brachtdrie maanden door in Nashville om te werken aan zijn debuut EP, met onder andereGrammy-winnares Femke Weidema. Afgelopen jaar was MICHA een van degeselecteerde Popronde-artiesten, waar hij maar liefst vierentwintig keer optrad,bewijzend dat hij niet alleen een getalenteerde performer is, maar ook eenmeeslepende verhalenverteller. Hij wist harten te veroveren en bouwt gestaag aaneen groeiende fanbase.

NIENKE LEONE
Tussen de bootjes en terrasjes in de Rotterdamse haven ontstaat NienkeLeone: een 24-jarige songwriter en zangeres. In de studio op haar woonschipschrijft ze haar debuut EP, waarin slimme, Nederlandstalige teksten,akoestische gitaartokkeltjes en stevige baslijnen de toon zetten. Haarpraatachtige manier van zingen wisselt ze af met melodieuze refreinen.Nienke heeft een intuïtieve manier van schrijven, geïnspireerd door artiestenals Typhoon en Julia Michaels. De toegankelijke popliedjes verraden haarervaring als commercieel songwriter; ze schreef al voor artiesten zoals MissMontreal. Haar duet “Morgen Gaan We Praten,” samen met Xerxes, maakthaar debuut als artiest. De eerste single van haar aankomende debuut EPheeft al 376K streams, werd gedraaid op 100% NL en staat in playlists alsBeste van NL en Je Moerstaal. Haar EP komt uit in het voorjaar van 2024,dus stay tuned!

WAITING FOR SMITH
Waiting For Smith is de artiestennaam van de Britse singer-songwriter Harry Lloyd.Eens een skileraar in de Franse Alpen, brak Lloyd zijn rug tijdens lawinetraining. Naeen epiphany in de helikopter op weg naar het ziekenhuis, besloot hij zijn leven aanmuziek te wijden. Na een jaar herstel en gitaarleren, richtte hij Waiting For Smithop, vernoemd naar hun oorspronkelijke drummer Smith, die altijd te laat was.Met optredens op Radio 1 en Radio 2, 2000 internationale synchronisaties enfeatures in MTV, Earmilk, JFK Magazine en Rolling Stone, heeft Waiting For Smithwereldwijd succes geboekt. En nu staat hij voor ons op het podium in Brielle!

Bestel hier je tickets

Meld je aan voor de wachtrij