UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Film

BRESfilm

BRESfilm: Druk

zondag 2 oktober
19:30 uur
6,-

Foto door Corne van der Stelt

Regie: T. Vinterberg

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

Duur: 116 min

Waarom zien? door BRESfilmwerkgroep:

Functioneert de mens sociaal en professioneel beter met een beetje alcohol in zijn bloed???

En opent het “beetje” de geest voor de wereld om ons heen, verminderd het de problemen, verhoogd het de creativiteit?

Vier leraren van een middelbare school besluiten het te gaan testen, de eerste resultatenltatten zijn positief, maarden…….

DRUK is een humoristische en fascinerende film