UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Muziek

Chris Grem

Chris Grem vs. Neil Diamond

zaterdag 2 maart
20:30 uur
22,50

Foto-credits: Edwin Hendriks

Toen Het Groot Niet te Vermijden stopte met de grote theatertournees was dat hét moment voor multi-talent en zanger Chris Grem, éen van hun muzikomische frontmannen, om zijn hart achterna te gaan. Het was tijd voor zijn persoonlijke ode aan Neil Diamond.

Geen standaard tribute, maar een verrassende en originele voorstelling waarin hij laat zien hoe hij uiteindelijk toch fan werd van de meest succesvolle ‘guilty pleasure’ aller tijden en wat hij gemeen heeft met de man achter de glittershirts.

Hij vertelt hoe het verlegen New Yorkse jongetje Neil Diamond ondanks zichzelf uit groeide tot de wereldster die al die hits schreef in een voorstelling vol ontroering, humor en natuurlijk die heerlijke muziek: Sweet Caroline, Love on the Rocks, Hello again, Red red wine, Cracklin’ Rosie.

Chris (wiens stem behoorlijk in de buurt komt bij die van Neil) speelt en zingt ze allemaal, solo op piano en gitaar, met volledige overgave en voelbare liefde voor zijn zielsverwant Neil Diamond.

Niet te missen dus voor muziektheaterliefhebbers, Groot Niet te Vermijden-fans en, vanzelfsprekend, Neil Diamond-fans!

Bestel hier je tickets