UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Muziek

Limelight Sessions

#2 – Catharijnekerk

vrijdag 30 juni
20:30 uur
22,50

Voor deze voorstelling geldt een jongerenprijs. Voor jongeren tot en met 30 jaar kost een kaart maar €17,50. Deze prijs kun je selecteren in stap 4 van het bestelproces.

 

Een gloednieuwe akoestische muziekavond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten op een zitzak (of stoel) en geniet van de magie van deze storytellers op een bijzondere locatie: de Catharijnekerk!

CHELS
Chels is een echt muzikaal wonder. Ilse de Lange wist dit toen ze Chels aan haar Universal label koppelde, en nu gaat de jonge zangeres van het ene succes naar het andere. Tokkelende gitaren, een magische stem, en liedjes die echt als poëzie geschreven zijn… Wij kunnen niet wachten om haar weer bij ons te kunnen verwelkomen.

 

SCOTT QUINN
Met zo’n prachtige stem en ontroerende, catchy melodieën, is het geen wonder dat hij meer dan 20 miljoen streams op Spotify heeft. Hij is zijn plek aan het veroveren in de Engelse muziekscene, en nu komt hij helemaal naar Nederland om voor ons te spelen.

 

LILITH MERLOT
Misschien heb je haar gezien bij de North Sea Jazz Festival, of op tour met Michael Prins… Maar nu kunnen we haar gewoon horen in Brielle! Zij wordt begeleid door Brielle’s eigen Serge Dusault… Dreamy ballads van het hart gezongen, gespeeld, en geschreven – dit wordt een hele bijzondere avond.