UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Cabaret

René van Meurs

Nieuw programma [try-outs]

woensdag 29 mei
20:30 uur
22,-

Foto door Anne van Zantwijk

Deze voorstelling is uitverkocht! Je kunt je via de knop hierboven nog wel aanmelden voor de wachtrij.

Wil je alleen naar de voorstelling komen of vind je het niet erg om niet naast elkaar te zitten? Mail dan even naar kaartverkoop@brestheater.nl, want we hebben nog wel een aantal losse plekken beschikbaar.

 

René van Meurs gaat een nieuwe voorstelling maken! 

Het wordt leuk. Heerlijke verhalen, harde grappen, hoog tempo. Hilarisch. Denkt hij zelf.  

René komt namelijk één van de eerste try-outs spelen. Bomvol ideeën die de uiteindelijke show misschien niet eens halen, maar dan kun jij in ieder geval zeggen dat je hem hebt zien zweten. Hij heeft in ieder geval weer genoeg meegemaakt, waar jij smakelijk om mag komen lachen. Dat het gewoon weer een avondje ouderwets hilarisch wordt, daar kun je van uitgaan.  

René heeft heel veel zin om jullie weer mee te nemen door de krankzinnigheid van het leven en er samen een toffe avond van te maken. Je kunt iets unieks meemaken: de geboorte van een nieuw cabaretprogramma. Maar dan moet je er wel snel bij zijn! 

Credits:
Regie: Laurens Krispijn de Boer 

Bestel hier je tickets