UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Film

Openlucht Bioscoop Brielle 2024

Zomerse filmdagen in De Brielsche Aap

 

vrijdag 16 augustus
Gratis

Geniet op 16 & 17 augustus van 4 zorgvuldig uitgekozen blockbusters op de Brielsche Aap.

Naar de bioscoop maar dan in de buitenlucht. Voor een film kun je natuurlijk terecht in de vele bioscoopzalen maar in de zomer is het tijd om de mooiste films te bekijken tijdens dé openluchtbioscoop van Brielle. De openlucht bioscoop staat garant voor zwoele zomeravonden met de mooiste films op groot scherm, want ook dit jaar zijn er de beste films geselecteerd door de programmeurs van BRESfilm. Dus wil jij relaxed met een drankje genieten van een zwoele zomeravond en een bijzondere film? Dat kan en de toegang is ook nog een keer gratis!

Trommel je vrienden, familie en buren op, want 2 dagen lang strijkt BRESfilm dus neer op de Brielsche Aap om je de mooiste films te laten zien. Zij zetten een stoel voor je klaar en zorgen voor een ultieme filmbeleving in de buitenlucht. Het enige wat jij hoeft te doen is een film kiezen, of 2.

Films

Encanto

Vrijdag 16 augustus | 15:00 uur
Speelduur: 1 u 49 m

De Madrigals zijn een buitengewone familie die leeft in de bergen van Colombia op een betoverende plek genaamd de Encanto.De magie van de Encanto heeft elk kind in de familie gezegend met een unieke gave.Op één kind na: Mirabel.

Maar als ze ontdekt dat de magie die El Encanto omringt wordt bedreigd, besluit Mirabel dat zij, het enige ‘normale’ familielid, de enige is die haar familie kan redden. Ze wordt de laatste hoop van de Madrigals.

Kinderworkshop sieraden maken
Wat is er nou leuker dan zelf sieraden maken in de stijl van de film Encanto! Bij deze tropische creatieve workshop gaan de kinderen gebruik maken van inspirerende materialen, zoals kralen, veertjes, koordjes  en gereedschap. De kinderen hebben de vrije keus in het sieraad dat ze gaan maken. De workshop vindt plaats voor de film zodat de kinderen trots met een eigen Encanto sieraad de film kunnen kijken.

Waar en wanneer?
De workshop vindt plaats op veld van de Brielsche Aap voor aanvang van de film, van 14:00 tot 15:00 uur.

Voor wie?
De workshop is voor kinderen vanaf 5 jaar.  Ook jongens zijn welkom!

Prijs?
Zowel de workshop als de film zijn gratis, aanmelden is niet nodig.

Bekijk hier de trailer >
Fisherman's Friends - Openlucht Bioscoop 2024

Vrijdag 16 augustus | 20:30 uur
Regisseur: Chris Foggin
Speelduur: 1u52m

Danny, een muziekproducent uit Londen, is voor een vrijgezellenfeest met collega’s in Port Isaac en ziet daar een groep vissers op de kade zingen. Hij wordt gegrepen door het optreden van deze Fisherman’s Friends en wil een platencontract voor ze regelen, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs.

De prachtige beelden van de kust van Cornwall, de muziek van het shantykoor en een vleugje romantiek zorgen dat deze ‘feelgood’ film van begin tot eind blijft boeien.

Bekijk hier de trailer >
Book Club: The Next Chapter

Zaterdag 17 augustus | 18:00 uur
Regisseur: Bill Holderman
Speelduur: 1u48m

In het vervolg van Book Club, “The Next Chapter”, gaan de dames op reis naar Toscane om de trip te maken die ze ooit in hun jonge jaren van plan waren. Het wordt een vrijgezellenfeest, want een van de vriendinnen gaat trouwen. Het is een genot om deze doorgewinterde actrices, zoals Diane Keaton en Jane Fonda, te zien.

Het verhaal laat het verschil zien tussen het lot en het maken van je eigen geluk, een film met veel humor.

Bekijk hier de trailer >
Verrasingsfilm Openlucht Bioscoop 2024

Zaterdag 18 augustus | 21:00 uur

Feelgood musicalfilm die zich afspeelt in de jaren 60.

De surprisefilm is een eerste keus zomerfilm met een geweldige sterrencast. Het is een swingende, komische muziekfilm over vrijheid en liefde. Genomineerd voor talloze prijzen: beste musical/ comedy, beste vrouwelijke hoofdrol, beste mannelijke bijrol en beste soundtrack.

Kom naar de Brielsche Aap en laat je verrassen!

Er is dus genoeg te beleven bij Openlucht Bioscoop op 16 en 17 augustus op de Brielsche Aap. Kom jij ook?