BREStheater Jubileum Adventkalender

BREStheater Jubileum Adventkalender
Dit jaar bestaat BREStheater alweer 15 jaar! Daarvoor had Brielle ook al een theater, sinds 1983! Twee jubilea dus. Al 40 jaar lang kunnen we dichtbij huis genieten van muziek, theater, cabaret, dans en jeugdtoneel. Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Daarom hebben we deze decembermaand een speciale BREStheater adventkalender voor je. Los iedere dag een nieuwe puzzel op om kans te maken op leuke prijzen, kortingen te verdienen en andere verrassingen tegen te komen! Iedere 24 uur is er iets nieuws te ontdekken, dus zorg dat je iedere dag even kijkt!

De adventkalender is afgelopen. Winnaars van prijzen worden uiterlijk 31 januari op de hoogte gebracht per mail of telefonisch.

 

Winacties
De adventkalender is niet alleen leuk voor de puzzels, er valt ook nog eens vanalles te winnen! Wanneer er een winactie in de kalender zit klik je na het oplossen van de puzzel op de knop die in beeld komt. Laat je gegevens achter, beantwoord eventueel de vraag die gesteld wordt en duimen maar! Winnaars worden uiterlijk 31 januari bekend gemaakt.

Kortingen
In deze adventkalender zitten soms kortingsacties. De kortingsprijs geldt in dit geval enkel op kaarten die op die dag worden gekocht. Er vindt geen restitutie plaats op reeds gereserveerde kaarten.

Actiecode verzilveren? Bestel je kaarten via de website. Ga naar de voorstelling op de site, kies je plaatsen op de plattegrond, klik op ‘bestel kaarten’. Voer in het volgende scherm onder ‘Heeft u een actiecode?’ de actiecode in en klik op ‘Toevoegen’. Je kortingscode is nu actief! Let op: de actiecode is hoofdlettergevoelig!

Heb je vragen of opmerkingen over de adventkalender? Stuur ons dan een mailtje: info@brestheater.nl.