Onze vrienden

Stichting Vrienden BREStheater

Het bestuur van de Stichting Vrienden BREStheater heeft als belangrijkste taak het werven van (bedrijfs-) vrienden en het bevorderen van het bezoek aan voorstellingen van BREStheater en BREStheater financieel te ondersteunen. Je kunt je betrokkenheid vergroten door Vriend te blijven/worden voor minimaal € 17,50 per seizoen. Aanmelden kan door online het Vriendenformulier in te vullen en te versturen.

 

Als vriend ondersteun je het theater

Met jouw bijdrage kunnen extra’s mogelijk gemaakt worden die anders niet te realiseren zijn zoals het programmeren van bijzondere voorstellingen en concerten, het verfraaien van bijvoorbeeld de foyer en de ingang naar het theater. De foto’s op de deuren en wanden zijn daarvan een goed voorbeeld.

 

Verstevig je band met het theater

Onze Vrienden zijn de ambassadeurs van het theater. Wij en BREStheater zijn erg blij met de grote Vriendengroep die we inmiddels hebben en voelen ons door hen zeer gesteund.

 

Vrienden hebben een streepje voor

Want als vriend kun je gebruik maken van diverse voordelen zoals met voorrang kaarten bestellen bij de start van het nieuwe seizoen.

We nodigen je uit voor een preview van het nieuwe seizoensprogramma

Je ontvangt ca. 4 maal per jaar de nieuwsbrief

Als Vriend ben je als eerste op de hoogte van bijboekingen van voorstellingen en concerten en kun je hiervoor vaak eerder dan anderen kaarten bestellen/kopen.

Opzeggen?

Je hebt het recht om binnen 30 dagen de overschrijving te laten terugboeken. De automatische afschrijving blijft van kracht tot je schriftelijke wederopzegging voor 1 mei van het lopend theaterseizoen

Aanmelden

Je bent vriend van BREStheater voor € 17,50 per seizoen. Ook geïnteresseerd om vriend van BREStheater te worden? Vul dan het Vriendenformulier hieronder in. Je kunt ook gebruik maken van een papieren formulier die je kunt verkrijgen bij de theaterkassa.