Onze kaartverkoop

Openingstijden theaterkassa
Woensdag 10:00 – 13:00

Vrijdag 14:00 – 17:00

1 uur voor aanvang van een voorstelling

Tijdens de openingstijden van de kassa zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0181-413308.

Daarnaast is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week kaarten te bestellen via de website. Lukt dit niet of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar kaartverkoop@brestheater.nl

 

BREStheater is onderdeel van Stichting Kunst en Cultuur Brielle

Kvk: 24322351 / BTW: 81 21 48 757

BREStheater is onderdeel van Stichting Kunst en Cultuur Brielle. Stichting Kunst en Cultuur Brielle is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft zodanig een ANBI-status. U kunt daarom doneren aan de stichting met belastingvoordeel. Klik hier voor meer informatie over doneren.

 

LET OP: Koop theatertickets altijd bij het theater zelf! Pas op voor schimmige (online) wederverkopers.

Het gaat hier om bedrijven die online concert- en theatertickets kopen en deze tickets met veel winst proberen door te verkopen. Ook van voorstellingen die nog niet uitverkocht zijn! Kijk ook op: http://www.weetwaarjekoopt.nl.

 

Podium cadeaukaart

BREStheater accepteert en verkoopt de PODIUM Cadeaukaart!

Met de PODIUM Cadeaukaart geeft u een belevenis cadeau. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10 en € 150 is mogelijk. De waarde op de kaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden.

Kortingen

* Bij de jeugdvoorstellingen worden vaak 2 prijzen gehanteerd t.w. een kindprijs (t/m 12 jaar) en een prijs voor volwassenen.

* Soms heeft BREStheater een kortingsactie voor een voorstelling. De kortingsprijs geldt in dit geval enkel op kaarten die binnen de actieperiode worden aangeschaft. Er vindt geen restitutie plaats op reeds gereserveerde kaarten.
    Alle activeiten van [genre]

    No items found