Algemene info kaartverkoop

Waar ben je naar op zoek?

Klik hier voor meer informatie over de theaterkassa

Klik hier voor meer informatie over online kaartverkoop

Klik hier voor meer informatie over kaarten ruilen en annuleren

Klik hier voor meer informatie over acties en kortingen

Klik hier om contact met ons op te nemen


Openingstijden theaterkassa
Woensdag 10:00 – 13:00

Vrijdag 14:00 – 17:00

1 uur voor aanvang van een voorstelling


Let op: aan de theaterkassa kun je alleen betalen met pin of podium-cadeaukaart.

Tijdens de openingstijden van de kassa zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0181-413308.

Daarnaast is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week kaarten te bestellen via de website. Lukt dit niet of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar kaartverkoop@brestheater.nl

Kaarten ruilen of annuleren? Klik hier voor meer informatie.


Weet waar je koopt

Koop theatertickets altijd bij het theater zelf! Pas op voor schimmige (online) wederverkopers.

Het gaat hier om bedrijven die online concert- en theatertickets kopen en deze tickets met veel winst proberen door te verkopen. Ook van voorstellingen die nog niet uitverkocht zijn! Kijk ook op: www.weetwaarjekoopt.nl.


Wachtlijsten

Bij een uitverkochte voorstelling kun je jezelf inschrijven voor de wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen nemen we telefonisch of per mail contact met je op, zorg dus dat je minimaal je telefoonnummer en mailadres achterlaat wanneer je je inschrijft voor een wachtlijst.


Doneren

BREStheater is onderdeel van Stichting Kunst en Cultuur Brielle

Kvk: 24322351 / BTW: 81 21 48 757

BREStheater is onderdeel van Stichting Kunst en Cultuur Brielle. Stichting Kunst en Cultuur Brielle is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft zodanig een ANBI-status. U kunt daarom doneren aan de stichting met belastingvoordeel. Klik hier voor meer informatie over doneren.


Podium cadeaukaart

BREStheater accepteert en verkoopt de PODIUM Cadeaukaart!

Met de PODIUM Cadeaukaart geeft u een belevenis cadeau. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10 en € 150 is mogelijk. De waarde op de kaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden.


Kortingen

* Bij de jeugdvoorstellingen worden vaak 2 prijzen gehanteerd t.w. een kindprijs (t/m 12 jaar) en een prijs voor volwassenen.

* Soms heeft BREStheater een kortingsactie voor een voorstelling. De kortingsprijs geldt in dit geval enkel op kaarten die binnen de actieperiode worden aangeschaft. Er vindt geen restitutie plaats op reeds gereserveerde kaarten.


Kaarten verloren

Heb je kaarten gekocht voor een voorstelling maar kun je ze niet meer vinden? Stuur even een mailtje naar kaartverkoop@brestheater.nl met daarin hoe je de kaarten gekocht hebt (online of aan de kassa) en op welke naam/mailadres ze staan. Je kunt natuurlijk ook even langs de theaterkassa lopen tijdens reguliere openingstijden of een uur voor aanvang van een voorstelling. Dit kan dus ook op de avond van de voorstelling zelf.


Algemene voorwaarden

In ons theater zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg‐ en Concertgebouw Directies (VSCD) van toepassing: klik hier