Paddeltje

Zijn hele leven heeft Paddeltje maar één ding gewild: naar zee! Als hij dan scheepsjongen wordt van de beroemde admiraal Michiel Adriaanszoon de Ruyter, kan hij zijn geluk niet op. Maar dat Paddeltje zo veel spannende avonturen zou beleven, had hij niet gedacht!

klik op de afbeelding voor de grote versie van de flyer

Paddeltje wandelavontuur en openluchttheaterspektakel.

Kinderen maken onder begeleiding van Johan Been (de schrijver van het boek Paddeltje) een wandeling kriskras door Brielle langs verschillende bijzondere locaties verboden aan zijn leven. Zij beleven de spannende avonturen mee met Paddeltje, de scheepsjongen van Michiel de Ruijter. De tocht gaat langs theaterscenes om op je gemak naar te kijken en leuke activiteiten. We eindigen met zijn allen op het Maarland waar bij de sloepenloods het knallende slotstuk te zien is rondom het schip de Prince Admirael.

De hele middag is geïnspireerd op het boek Paddeltje met aandacht voor het thema vrijheid vroeger en nu.

  1. Voor wie: kinderen van groep 5,6,7 en 8
  2. Wanneer: Zaterdag 8 en zondag 9 oktober Tijden: aanvang 13.30 uur stipt bij de Catherijnekerk, eindtijd 16.00 uur bij het schip de Prince Admirael
  3. Kosten: 0 euro, gratis
  4. Aanmelden zal gaan via deze website door middel van het aanschaffen van een gratis kaartje. Klik hieronder op één van de knoppen om je kaarten te bestellen
Koop kaarten | Groep 5/6 | zaterdag 8 oktoberKoop kaarten | Groep 7/8 | zondag 9 oktober  

Let op: kies in Stap 4 van het bestelproces onder “Maak uw middag uit compleet!” een groepskleur en voeg per regulier ticket een kleurkeuze toe. Dus bestel je 6 tickets, bestel dan ook 6x een groepskleur.

Op de dag zelf start iedereen in de Catharijnekerk en daarna gaan we in 6 groepen uit elkaar. Indien je geen keuze maakt, delen wij je in in een groep. Wil je er dus zeker van zijn dat je in dezelfde groep zit als je vrienden? Zorg dan dat je allemaal voor dezelfde kleur kiest!