UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Lokaal

DansSalon Voorne

DansSalon Voorne

dinsdag 10 december
14:30 uur
Gratis

DansSalon Voorne danst het hele jaar met verschillende thema’s door Voorne aan Zee.

Op 10 december vindt de Christmas edition plaats bij in BREStheater tussen 14.30 en 16.30 uur. U komt toch ook? Het wordt weer een gezellige Kerst dansmiddag voor senioren waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. De DJ draait muziek van toen voor de dansers van nu!

Er wordt vanaf 2024 GEEN entree meer geheven, de DansSalon is gratis toegankelijk! Na afloop is het mogelijk een bijdrage achter te laten voor de organisatie van de volgende DansSalon.

Heeft u vragen, opmerkingen of kunnen we u ergens bij helpen, dan staat Isabelle Miltenburg voor u klaar. Zij is te bereiken via 06 82015125 of isabelle.miltenburg@catharina.nl. Wilt u graag aanwezig zijn bij de DansSalon van 10 december maar heeft u geen vervoer? Geen probleem. Isabelle kan u ook hiermee verder helpen.

Aanmelden voor de DansSalon op 10 december kan helaas nog niet maar zet u het wel alvast in uw agenda?

U kunt zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief van DansSalon Voorne. Zo blijft u op de hoogte van alle datums en locaties.

Nieuwsbrief DansSalon Voorne