UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Lokaal

Taylor Made

Touch // Tough

zondag 25 mei
20:30 uur
14,50

Bestel ticketsMeld je aan voor de wachtrij

Een dansvoorstelling over opgroeien in deze tijd. Gedanst door lokale dansers tussen de 13 tot 26 jaar van choreograaf Brandon Taylor.

Na het succes van de film deze is vertaald naar een dansvoorstelling. Het in Hellevoetsluis gelegen productiehuis Taylor Made gaat meermaals trajecten aan met jong talent. Nu deze dansvoorstelling TOUCH // TOUGH.

Een voorstelling over opgroeien en alles wat erbij komt kijken. Tijdens het opgroeien ken je veel momenten van voor- en tegenspoed. Luister je naar je gevoel? Of blijf je rationeel? Incasseer je? Of sla je terug? De voorstelling maakt verhalen die representatief zijn voor de maatschappij tot beweging.

Een intense en confronterende voorstelling over de druk die jongeren vandaag de dag voelen vs het mooie van het leven en alles wat bij ontwikkeling komt kijken.

“She gave me two options, to be TOUCH or TOUGH”

Bestel hier je tickets

Meld je aan voor de wachtrij