Vrienden

Stichting Vrienden BREStheater

Het bestuur van de Stichting Vrienden BREStheater heeft als belangrijkste taak het werven van (bedrijfs-) vrienden en het bevorderen van het bezoek aan voorstellingen van BREStheater en BREStheater financieel te ondersteunen. U kunt uw betrokkenheid vergroten door Vriend te blijven/worden voor minimaal € 15,00 per seizoen. Aanmelden kan door online het Vriendenformulier  in te vullen en te versturen.

Als vriend ondersteunt u het theater
Met uw bijdrage kunnen extra’s mogelijk gemaakt worden die anders niet te realiseren zijn zoals het programmeren van bijzondere voorstellingen en concerten, het verfraaien van bijvoorbeeld de foyer en de ingang naar het theater. De foto’s op de deuren en wanden zijn daarvan een goed voorbeeld.

Verstevig uw band met het theater

Onze Vrienden zijn de ambassadeurs van het theater. Wij en BREStheater zijn erg blij met de grote Vriendengroep die we inmiddels hebben en voelen zich door hen zeer gesteund.

Vrienden hebben een streepje voor

Want als vriend kunt u gebruik maken van diverse voordelen zoals

  • Met voorrang kaarten bestellen bij de start van het nieuwe seizoen.
  • We nodigen u uit voor een preview van het nieuwe seizoensprogramma
  • U ontvangt ca. 4 maal per jaar de nieuwsbrief
  • U betaalt geen administratiekosten
  • Als Vriend bent u als eerste op de hoogte van bijboekingen van voorstellingen en concerten en kunt u hiervoor eerder dan anderen kaarten bestellen/kopen.
Opzeggen?

U heeft het recht om binnen 30 dagen de overschrijving te laten terugboeken. De automatische afschrijving blijft van kracht tot uw schriftelijke wederopzegging voor 1 mei van het lopend theaterseizoen

U bent vriend van BREStheater voor € 15,00 per seizoen. Ook geïnteresseerd om vriend van BREStheater te worden? Vul dan het Vriendenformulier  in. U kunt ook gebruik maken van een formulier die u kunt verkrijgen bij de theaterkassa.

Postadres:
Stichting Vrienden BREStheater
Reede 2a
3232 CV Brielle

E: vrienden@brestheater.nl

Bedrijfsvrienden

Bestuur

solostories_ma_loek_foto_Annemieke van der Togt-vk.jpg
Dribbel_minishow_beeld_Theater_Terra.jpg
DukdalfBRES_foto_©_jaap_reedijk_2352.jpg
LAKSHMI_VK_KB_Fotografie.jpg
Sandra_van_Nieuwland_beeld_IAMKAT.jpg
Sjaak Bral_Seks_met_Sjaak_©Ministerie_van_Beeld.jpg
The_Legends_Its_a_mans_world_beeld_Ferry_Knijn.jpg
Timon_Krause_fotograaf_Max_Brunnert_staand.jpg
BREStheater trakteert!
BREStheater bestaat dit seizoen 10 jaar! Dit hebben we natuurlijk al gevierd op 7 oktober met een 'vaut feestje', maar wie jarig is hoort ook te trakteren. Aangezien de kaartverkoop dit seizoen bet...
Lees meer -> >
BREStheater gesloten tijdens kerstvakantie

De kerstvakantiestaat alweer voor de deur en ook het theater heeft deze weken vakantie. Van 22 december tot en met 8 januari zijn wij niet bereikbaar. Ook de theaterkassa is in deze periode geslote...

Lees meer -> >
Aangepaste openingstijden tijdens de kerstvakantie

Rondom de feestdagen in december en januari heeft Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aangepaste openingstijden. Je vindt ze hieronder:

Maandag           24 december vanaf 16:00 uur gesloten

Dinsda...

Lees meer -> >

Deze website is een onderdeel van Cultuurweb Brielle.
Privacy verklaring    
design & hosting VPRI