Het is bijna zo ver: de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Wanneer?

De kaartverkoop voor Seizoen 2023/2024 start op donderdag 15 juni om 10:00 uur!

De verkoop verloopt volledig online via www.brestheater.nl. Vanaf vrijdag 9 juni rond 21:00 uur zullen hier alle voorstellingen zichtbaar worden.

Indien je vragen hebt of hulp nodig bij het bestellen kun je een mail sturen naar kaartverkoop@brestheater.nl. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. Wij vinden het fijn als je ook je telefoonnummer in de mail zet, zodat we je makkelijk even kunnen bellen als het via de mail te lastig wordt. Op vrijdag 16 juni is onze theaterkassa natuurlijk gewoon geopend van 14:00 tot 17:00 uur en kun je ook aan de kassa terecht voor het kopen van kaarten en stellen van vragen.

Voorverkoop Vrienden van BREStheater
Vrienden van BREStheater krijgen zoals altijd voorrang bij het bestellen van kaartjes voor het nieuwe seizoen. De voorverkoop voor Vrienden van BREStheater start op zaterdag 10 juni om 10:00 uur. Ook hier geldt dat de verkoop volledig online verloopt en bij vragen gemaild kan worden naar kaartverkoop@brestheater.nl. Op woensdag 14 juni is de theaterkassa op reguliere tijden geopend en ben je dus ook van 10:00 tot 13:00 uur van harte welkom om aan de balie je kaarten te komen bestellen nog voordat de reguliere verkoop van start gaat.

Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook! Tot snel!