UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Film

A Haunting in Venice

BRESfilm

woensdag 18 december
19:30 uur
7,00

Bestel ticketsMeld je aan voor de wachtrij

Tijdens een seance in een oud palazzo in Venetië gebeuren er mysterieuze zaken. Had de dochter van de opera-diva zelfmoord gepleegd of was er iets anders met haar gebeurd? Later op de avond worden een aantal van de gasten op verschillende plaatsen in het gebouw dood aangetroffen. Inspecteur Hercule Poirot, toevallig aanwezig om het medium dat de seance leidde te ontmaskeren, start ogenblikkelijk op zijn eigen onnavolgbare wijze het onderzoek.

Aanbeveling van Barbara de Regt
De film is gebaseerd op een klassiek Agatha Christie verhaal. Tijdens het onderzoek naar de eerste moord lijkt het mysterie steeds groter te worden totdat inspecteur Poirot (schitterend gespeeld door regisseur Kenneth Branagh) de puzzel ontrafelt en de dader aanwijst. Een spannend verhaal, een sterrencast en prachtige beelden van Venetië zorgen voor een mooie filmavond.

Bestel hier je tickets

Meld je aan voor de wachtrij