In deze video vertelt directeur Cynthia Dekker over háár herinneringen en de toekomst. Ze is nu bijna 2 jaar directeur van BREStheater / Stichting Kunst en Cultuur Brielle en is trots.

In de video vertelt Cynthia over enkele momenten die dichtbij in haar geheugen staan. Het woordje ‘dichtbij’, thema van ons jubileum, triggert haar, omdat in BREStheater de artiesten erg benaderbaar zijn. Het is allemaal heel informeel en als de artiest dan na de voorstelling nog naar beneden komt bij de borrel, dan is dat natuurlijk extra leuk.

Eén van de herinneringen waar ze over vertelt gaat over de drummer Cesar Zuiderwijk (bekend van Golden Earring) die na zijn voorstelling voor het goede doel (gesigneerde) drumstokjes verkocht. Zijn actie trok menige jonge drumfanaat die van dichtbij hun idool kon meemaken.

De tweede herinnering is een persoonlijke herinnering van Cynthia. Ze had haar vader van 86 jaar meegenomen naar Ernst Jansz (Doe Maar) en natuurlijk kwam de foto van haar vader met de artiest in de familie-app terecht.

Cynthia heeft zin in het jubileumfeestje van BREStheater (en De Goote) en ziet de toekomst positief. Ze hoopt met het team en de vrijwilligers nog heel veel artiesten een podium te bieden, ook onbekend talent. Want net zoals Duncan Laurence ooit Brielle’s Got Talent won in BREStheater, kan iedere artiest zo’n groei mee maken.

In de nieuwe talentenshow ‘Show Your Talent’ (januari 2024) is dat zomaar weer mogelijk. We gaan het meemaken!

Bekijk de video hierboven om het hele verhaal van Cynthia te horen!